Jollein Houten Speelgoedtrein 45x12cm - Farm

24,95

Excl. BTW: €24,95

Excl. BTW:
€24,95
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
jollein-houten-speelgoedtrein-45x12cm-farm
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Jollein

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Omschrijving
Tjoek, tjoek: daar gaat de trein! Deze leuke houten speelgoed trein heeft meerdere speelmogelijkheden. Natuurlijk kan de houten trein rijden. De locomotief en twee wagonnetjes zitten goed aan elkaar vast en zijn ook van elkaar los te halen. Je kindje kan al snel een wagon losmaken en hij zal de fijne motoriek flink moeten trainen om de wagon weer vast te maken. Het spelen met de trein en met de blokken prikkelt de zintuigen van je kind om te ontdekken, te voelen, te kijken en te herkennen. Leer je kind spelenderwijs vormen en kleuren te benoemen. De diertjes zitten er los bij, deze kunnen vervoerd worden in de waggonetjes. Jouw kindje kan heerlijk zijn fantasie erop los laten. De trein bevat diertjes welke je op de boerderij terug ziet. Zoals een paardje, schaapje, eendje, boompje en appeltje. Leuk te combineren met de houten puzzel of houten blokkenset.
Houten speelgoed collectie

Kijk eens wat leuk! De houtenspeelgoed collectie van Jollein heeft een flinke uitbreiding gekregen. In deze collectie vind je onder andere een houten puzzel, een houten blokkenset en een houtentrein. Alle items zijn geinspireerd op het buitenleven en hebben leuke diertjes. Het speelgoed is gemaakt van neutrale kleuren en alle items zijn gemaakt van 100% FSC hout. Super leuk als een verjaardagscadeautje of kraamcadeautje!
Kleur
De houten trein heeft neutrale kleuren
Formaat
45x12 cm.
Materiaal
Gemaakt van 100% FSC hout.
Houten speelgoed is weer helemaal hip. Maar waarom zou je eigenlijk houten speelgoed kopen? Hout heeft een vriendelijke en natuurlijke uitstraling en het is een stuk duurzamer dan plastic. Bovendien gaat houten speelgoed ook jaren mee. Ideaal om speelgoed van te maken dus!
In het assortiment van Jollein vind je voor verschillende leeftijden speelgoed. Er zijn houten blokken en bijtringen voor de allerkleinsten, houten puzzels, speelgoedauto’s en houten speelgoedtreinen voor de wat grotere spelers. Om de fijne motoriek goed te oefenen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een magnetisch hengelspel van hout of een houten telraam.

Hoe maak je houten speelgoed schoon?
Speelgoed komt met veel in contact. Handen, de grond en ook regelmatig in de babymond. Het regelmatig schoonmaken van het houten speelgoed is daarom aan te raden. Eigenlijk is het in veel gevallen voldoende om het speelgoed af te nemen met een vochtige doekje en een klein beetje zeep. Maak het houten speelgoed niet drijfnat, dat is niet goed voor de levensduur van het hout. Gebruik ook geen chemische schoonmaakmiddelen.


 
Beoordelingen (0)
Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder